We Support Greek Market

Η Golden Dust, Premium Consulting Services είναι μια συμβουλευτική εταιρία, που ξεκίνησε τη λειτουργία της μέσα στην περίοδο του Covid 19. Η φιλοσοφία της συνδυάζει τις Αρχές της Θετικής Ψυχολογίας  με σύγχρονα business models, που έχουν ως στόχο την άμεση υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων. Οι υπηρεσίες της αφορούν συνολικά στους τομείς της Επικοινωνίας, της Διαφήμισης, του Digital Marketing, της Συμβουλευτικής και του Business Consulting.

Οι άνθρωποι της Golden Dust πιστεύουμε στην αξία της αλληλεγγύης και θεωρούμε, ότι όλες οι δυσκολίες μπορούν να ξεπεραστούν αρκεί να έχουμε πίστη και ελπίδα.

Θέλοντας λοιπόν να στηρίξουμε έμπρακτα την ελληνική αγορά αναπτύξαμε ένα πρόγραμμα δωρεάν στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων ή/και ελευθέρων επαγγελματιών, το οποίο περιλαμβάνει τη συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα διαφήμισης, προώθησης και digital marketing.

Περιγραφή

To δωρεάν πρόγραμμα συμβουλευτικής υποστήριξης περιλαμβάνει τα εξής 3 στάδια:

1ο Στάδιο Συμβουλευτικής

Συνάντηση με διάρκεια 1 ώρας μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας (Skype, Teams, Zoom κλπ) για γνωριμία και περιγραφή του αντικειμένου της επιχείρησης- brief.

2ο Στάδιο Συμβουλευτικής

Συνάντηση με διάρκεια 2 ωρών μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας (Skype, Teams, Zoom κλπ) για περαιτέρω επικοινωνία και συμβουλευτική καθοδήγηση με βάση τα request, που υπήρξαν από το brief.

3ο Στάδιο Συμβουλευτικής

Συνάντηση με διάρκεια 1 ώρας μέσω ηλεκτρονική πλατφόρμας (Skype, Teams, Zoom κλπ) για ανατροφοδότηση της συμβουλευτικής κατεύθυνσης και αξιολόγηση.

Σύμμαχοί μας σε αυτήν την πρωτοβουλία είναι και αρκετοί influencers, οι οποίοι υποστηρίζουν έμπρακτα αυτήν την κίνηση προωθώντας δωρεάν μέσω κάποιων stories τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες αυτών των επιχειρήσεων- ελευθέρων επαγγελματιών, εφόσον βέβαια το είδος της δραστηριότητάς τους μπορεί να συνδυαστεί με τέτοιες ενέργειες.

Influencers

Οι influencers, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι οι:
Anna Pavlidou
Missmadden
Workingmoms
Beautymylife
Valia Bacandrea

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσες εταιρίες ή/και ελεύθεροι επαγγελματίες ανήκουν σε κλάδους, που πλήττονται από το lockdown.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο info@goldendust.gr με τα στοιχεία τους, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί τους.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η πρώτη φάση υλοποίησης του προγράμματος αφορά σε 5 επιχειρήσεις ή/και ελεύθερους επαγγελματίες. Εφόσον όμως υπάρξει μεγάλη ζήτηση ενδέχεται το πρόγραμμα να επεκταθεί και σε περισσότερες συμμετοχές.

We Support Greek Market

We make it happen

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συναίνεση στην Πολιτική Απορρήτου

Pin It on Pinterest